محل تبلیغات شما

هویج پلو یکی از انواع غذاهای پلویی مجلسی و بسیار خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر شیراز می باشد. این غذای خوشمزه با مواد و روش های متفاوتی طبخ می شود ، می توانید هویج پلو را با گوشت قلقلی یا گوشت مرغ طبخ کنید. در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه هویج پلو را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر هویج پلو تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه هویج پلو در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم هویج پلوبرنج۴ پیمانه مرغ۵۰۰ گرم هویج متوسط۳ عددپیاز کوچک۱ عددکره۵۰ گرم زرشک۱/۳ پیمانه زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری شکر۴ قاشق غذاخوری دارچین به اندازه کافی نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی خلال بادام و خلال پسته به اندازه کافی

طرز تهیه هویج پلو

ابتدا پیاز را به صورت خلالی ریز خرد کنید سپس یک تایه مناسب روی حرارت قرار دهید و پیاز خرد شده را به همراه کمی روغن به تابه اضافه کنید. پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود سپس مقداری ادویه اضافه کنید و مجددا تفت دهید.

در همین حین مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و پس از شستشو و آبکشی به تابه اضافه کنید. مرغ را به همراه پیاز خوب تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند سپس دو لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید مرغ با حرارت بسیار ملایم بپزد.

در مرحله بعدی هویج ها را با رنده درشت به صورت اُریب رنده کنید سپس یک تابه دیگر روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید. هویج رنده شده را به همراه کره به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا هویج ها نرم و کمی سرخ شوند.

بعد از اینکه خامی هویج گرفته شد شکر را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا هویج حالت شیشه ای پیدا کند. زرشک را که از یک ساعت قبل در آب ولرم خیسانده اید به مخلوط هویج و شکر اضافه کنید و یک دقیقه دیگر مواد را تفت دهید. 


نقوی‌: توهین‌های رئیس‌جمهور در دو، سه سال اخیر بی‌سابقه بوده است

خرید لایسنس نود 32

آموزش و نحوه درست کردن لوبیا پلو

هویج ,دهید ,تفت ,مرغ ,پلو ,تهیه ,اضافه کنید ,کنید و ,تفت دهید ,هویج پلو ,را به ,حرارت بسیار ملایم

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پکیج های کمیاب و کارآمد John's style Robert's site منزل مبله در یزد تور تایلند| تور بانکوک| تور پاتایا| تور پوکت نوروز 97 دنیای سرگرمی وبلاگ آرامش الهی Kathy's blog topturkconfai عالــــــــــــم عشــق